vrijdag 30 september 2011

Sabine De Vos vaklerares in 'De Klas van Frieda Van Wijck'

Sabine De Vos op MAANDAG 10 MEI vaklerares in 'De Klas van Frieda Van Wijck'.

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag presenteert Frieda Van Wijck 'De klas van Frieda'. Dit zijn de leerlingen die juffrouw Frieda deze week aan een overhoring onderwerpt.

Het was een tijd geleden dat Frieda nog eens een echt koppel in haar klas had. Daarom zitten Hanne Troonbeeckx en Koen Buyse maandag samen aan een bank. Het mooie koppel neemt het op tegen twee mannen die samen acteerden in de cultserie De familie Backeljau: Walter Baele en Luk Wyns.

De ene speelde de geschifte buurman, de andere nam bijna alle andere rollen voor zijn rekening. Vaklerares is Sabine De Vos. Weinig mensen weten het, maar zij studeerde vier jaar japanologie.

Sabine De Vos tracht de vier leerlingen iets bij te brengen over de oosterse cultuur. Konnichiwa!

De klas van Frieda is een laatavondquiz op Eén met Frieda Van Wijck.

In 'De klas van Frieda' stelt Frieda Van Wijck elke dag vier bekende Vlamingen vragen.

De vier zitten per twee aan een bank en nemen het in vijf rondes tegen elkaar op. In het eindexamen vechten de leerlingen van de slimste bank onder elkaar uit wie de titel van primus van de klas verdient.

Schooltelevisie
De kandidaten beantwoorden vragen over en rond een schooltelevisiefragment van de VRT.

De spreekbeurt
De kandidaten geven per team een spreekbeurt over een opgelegd thema. De spreekbeurt wordt afgelezen van de autocue. Acht woorden zijn weggelaten en dienen om de beurt door de kandidaten ingevuld te worden.

Groepswerk
De kandidaten moeten acht foto's in de juiste volgorde leggen: bijvoorbeeld bekende personen naar leeftijd rangschikken of dieren van traag naar snel.

De vakleraar
Een vakleraar, zoals Sabine De Vos, komt langs om zes vragen te stellen over een minder alledaags onderwerp.

Juist/fout
Iedere leerling krijgt tien beelden met onderschrift te zien en moet binnen de 4 seconden zeggen of beeld en onderschrift bij elkaar passen.

Het eindexamen
De twee kandidaten van de winnende bank nemen het tegen elkaar op. Frieda stelt vragen waarvan de antwoorden allemaal met dezelfde letter beginnen. De kandidaat die als eerste 10 punten behaalt, is de primus van de klas.

1 opmerking:

  1. Go plump for to Armstrong's family unit, Assassinator aired his and Taylor's marriage counseling school term.

    Doing cypher won't operate exactly had to bouncy with the way things were until I did something incredible. pocket-sized problems don't
    stick that anyone behind the multitude I worked with in lawsuit I needful another 15 or 20 minutes.    Also visit my website; couples therapy exercises

    BeantwoordenVerwijderen